Alfen Laadpalen

Alles te weten komen over Alfen laadpalen? Bekijk onze kennisbank en krijg antwoord op al je vragen! Blijf je nog met vragen zitten? Twijfel dan niet en neem contact op met onze experts!

Advies nodig?

Stap 1 van 3

Alfen laadpaal kopen?

Bekijk al onze Alfen bundels, een topkwaliteit laadpaal met

Alfen laadpaal laten installeren door experts?

Alfen is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Almere en al ruim 50 jaar actief is in elektrotechniek. Inmiddels is het een internationale onderneming die zich focust op innovatieve producten en projecten in energie en e-mobility. 

In 2011 nam het bedrijf Exendis over, dat gespecialiseerd is in omvormers en laders. Dit werd een belangrijk stap richting elektrisch laden waarmee Alfen steeds verder groeide.

Hierin onderscheidt het zich vooral door een pioniersrol in de technische features van laadstations, met de Alfen Eve-lijn als overtuigend bewijs. Topkwaliteit van Hollandse bodem.

Vrijblijvend advies van specialisten

Nadat u het offerte formulier heeft ingevuld en verzonden nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Een van onze specialisten oriënteert zich samen met u op uw situatie ter voorbereiding van de installatie.

Oriëntatie en installatie

Na het oriënteren van uw persoonlijke situatie ontvang u een overeenkomst met betrekking tot de laadpaal en geleverde werkzaamheden. Wanneer deze akkoord is zullen wij het laadstation binnen 10 werkdagen bij u thuis installeren.

Single Line

De Alfen Single Pro-Line heeft de beschikking over 1 contactdoos, het grootste verschil met de Double line variant is dat je maar 1 voertuig kunt opladen. Door de slimme technologie kan dit model de stroomkosten automatisch verrekenen en altijd met optimaal vermogen laden.

EV-Go Single Pro-line 7.4 kW

839,99

AL-904460007 | Inclusief Backoffice | 6 maanden gratis E-Flux Plus | 2 jaar garantie op de hardware

EV-Go, Single Pro-line 22 kW

879,99

Bundel-AL22-904460027 | Inclusief Backoffice | 6 maanden gratis E-Flux Plus | 2 jaar garantie op de hardware

EV-Go, Single Pro-line 11 kW

849,99

Bundel-AL11-904460027 | Inclusief Backoffice | 6 maanden gratis E-Flux Plus | 2 jaar garantie op de hardware

EV-Go, Single Pro-line 7.4 kW

889,99

Bundel-AL74-904460003 | Inclusief Backoffice | 6 maanden gratis E-Flux Plus | 2 jaar garantie op de hardware

Persoonlijk advies?

Beantwoord een aantal korte vragen in ons offerte-formulier of neem contact op met onze experts om een afspraak in te plannen.

Double Line

De Alfen Double Pro-Line heeft de beschikking over 2 contactdozen, het grootste verschil met de Single line variant is dus dat je twee voertuigen tegelijk kunt opladen. De Eve Double Pro geeft je via een online omgeving realtime inzicht in het stroomverbruik.

EV-Go, Double Pro-line 22 kW

2409,99

Bundel-ALDL-904461022 | Inclusief Backoffice | 6 maanden gratis E-Flux Plus | 2 jaar garantie op de hardware

EV-Go, Double Pro-line 22 kW

2459,99

Bundel-ALDL-904461023 | Inclusief Backoffice | 6 maanden gratis E-Flux Plus | 2 jaar garantie op de hardware

Alfen installeren?

Onze laadpalen.

Autolaadpalen.com levert en installeert diverse laadstations. Bekijk alle installatie mogelijkheden of vraag vrijblijvend advies aan door ons offerteformulier in te vullen.

Alfen Laadpalen
Webasto laadpalen
Wallbox laadpalen
Laadpalen installeren

Meest recente artikelen

krachtstroom laadpaal
Laadpalen
Tom Van Loon

Laadpaal krachtstroom

Laadpaal krachtstroom Alles weten over laadpalen en krachtstroom? Lees meer of bekijk laadpalen die op krachtstroom werken in de shop of schakel direct met ons

Lees verder »
kosten laadpaal
Laadpalen
Tom Van Loon

Laadpaal kosten

Laadpaal kosten? Alles weten over laadpalen en de kosten? Lees meer op deze pagina of bekijk laadpalen in de shop en schakel direct met ons

Lees verder »
laadpalen subsidie
Laadpalen
Tom Van Loon

Laadpaal subsidie

Laadpaal subsidie? Opzoek naar een installatie bedrijf voor laadpalen en onderhoud? Wij plaatsen voor u de laadpalen in combinatie met ons eigen monitoringsysteem. VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Lees verder »
aanvragen laadpaal
Laadpalen
Tom Van Loon

Laadpaal aanvragen

Laadpaal aanvragen? Opzoek naar een installatie bedrijf voor laadpalen en onderhoud? Wij plaatsen voor u de laadpalen in combinatie met ons eigen monitoringsysteem. VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Lees verder »
leasen laadpaal
Laadpalen
Tom Van Loon

Laadpaal leasen

Laadpaal leasen? Opzoek naar een installatie bedrijf voor laadpalen en onderhoud? Wij plaatsen voor u de laadpalen in combinatie met ons eigen monitoringsysteem. VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Lees verder »

Op de hoogte blijven van acties en nieuwe modellen?

Aanmelden is gratis en veilig (We houden zelf ook niet van spam, en je e-mail wordt zeker niet met anderen gedeeld!)